Activiteiten Noorddamcentrum

Het Noorddamcentrum heeft een lange geschiedenis in Bovenkerk. Het huidige pand werd in de jaren ’80 gebouwd, nadat het oude Noorddamcentrum door brand was verwoest. Het Noorddamcentrum diende al lang vóór de brand als thuishaven voor veel verenigingen uit de wijk. Daarom werd bij de nieuwbouw rekening gehouden met wensen van onder meer de Bovenkerkse Muziekvereniging, de activiteitengroep voor ouderen en Toneelgroep TOBO.

Misschien is het wel om die reden, dat het Noorddamcentrum zo veelzijdig is in de mogelijkheden. De zalen zijn vrijwel altijd aan te passen aan uw wensen, wat de aard van uw evenement ook is.

Hoewel het Noorddamcentrum de status van ‘wijkcentrum’ inmiddels is ontgroeid, bieden wij tot op de dag van vandaag onderdak aan het rijke Bovenkerkse Verenigingsleven. Ook worden tal van cursussen gegeven in ons gebouw.

Zie alle activiteiten in het volgende overzicht