AH Speciale Aanbieding. Elke Verkochte Reep Is Meer Waard

AH speciale aanbieding. Elke verkochte reep is meer waard

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober doneert AH aan de Maalderij
€ 2,- extra voor elke in de winkel verkochte St. Urbanus chocoladereep voor het herstel van de St. Urbanuskerk Bovenkerk. Die € 2,- komt bovenop de € 3,- die al naar het herstel gaat.

Kom boodschappen doen,
koop die reep van Martinez chocolade
en draag € 5,- bij aan dit goede doel

AH vindt het belangrijk dat de winkel ook een maatschappelijke bijdrage levert aan Bovenkerk en ziet dat o.a. gerealiseerd door deze actie. Wij zijn super blij met deze geste en hopen dat u deze dagen massaal repen in de AH-winkel komt kopen, zodat we niet drie euro maar vijf euro per reep overhouden. Er is geen limiet deze dagen op het aantal St. Urbanus chocoladerepen. We gaan ervoor en we stevenen af op 10.000 verkochte repen.

Op naar de 10.000verkochte repen

Ja, u leest het goed. Er zijn inmiddels 7.700 repen verkocht en we zijn op weg om nog dit jaar de 10.000 repen te halen. Het is ongekend hoe wij gesteund zijn om onze St.Urbanus Chocolade onder de aandacht te brengen. En als u ons op een of andere manier gemist heeft, krijgt u alsnog een kans.

U doet toch ook mee?

Samen met AH gaan wij vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober de St. Urbanus chocoladerepen verkopen. De repen zijn er in de smaken melk, puur en wit. Wij staan er met de bakfiets dus u kunt ons niet missen!

Inlichtingen: chocolade@helponsuitdebrand.com of: tel: 06 27 88 69 66