Ahrend Bedankt!

Ahrend bedankt!

Ook de firma Ahrend helpt mee bij de activiteiten om de Urbanuskerk weer op te bouwen.

Zo zal de torenruimte tijdens dit proces als gebedsruimte dienst gaan doen. De ruimte wordt daar de komende tijd voor geschikt gemaakt. Helaas zijn ook de stoelen in de kerk door de felle brand verwoest. De stapelstoelen uit de vergaderruimte van de pastorie lijken hiervoor een geschikte vervanging te zijn, maar:  hoe dan verder in de pastorie?

Hans Cuvelier, inmiddels een echte Bovenkerker en met goede contacten bij de firma Ahrend, heeft dit probleem aangehoord en kwam met de oplossing. Hiervoor hebben we voor de vergaderruimte in de pastorie prachtige nieuwe stoelen gekregen, zodat we kunnen wisselen en de oude stoelen dienst kunnen doen in de gebedsruimte.

Heel veel dank aan de firma Ahrenden en de inzet van Hans Cuvelier!