Benefietconcert St.Urbanus

Op 14 december 2019 houdt het Pauluskoor Amstelveen en het Amstelveens Symfonie Orkest het Urbanus Benefiet Kerstconcert.

Hierbij nodig ik u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn in de Kruiskerk te Amstelveen om 16.00 uur.

Waarom een Benefietconcert?

In lichterlaaie stond 15 september 2018 de nèt gerestaureerde Urbanuskerk in Bovenkerk. Een zwaar beschadigde kerk bleef achter plus de vraag komt onze Urbanuskerk ooit weer terug? Het verlies van de kerk raakt de Amstelveense gemeenschap en ook wij, het Pauluskoor en Symfonie Orkest, zagen onze concertzaal in vlammen opgaan. Menig concert gaven wij in deze kerk, u was er vast ook een keer bij!

Gelukkig kan de kerk behouden blijven, maar ondersteuning is hard nodig. Het Amstelveens Symfonieorkest en het Pauluskoor Amstelveen willen de opbouw van de Urbanus ondersteunen door het geven van het Urbanus Benefiet Kerstconcert. Het programma is ‘voor elck wat wilt’, koor, orkest en solist treden afwisselend op. Ook zijn er een aantal bekende kerstliederen waarbij iedereen kan meezingen. Na afloop schenkt de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus een drankje a € 1,50

Zullen we zeggen, tot 14 december?

met vriendelijke groet,

Hans Beijer

koorlid Pauluskoor

Urbanus Benefiet Kerstconcert