BENEFIETCONCERT THE AMSTEL GOSPEL CHOIR

BENEFIETCONCERTEN THE AMSTEL GOSPEL CHOIR VOOR SINT-URBANUSKERK AMSTELVEEN

Op zaterdag 1 december a.s.  krijgt de International School of Amsterdam in Amstelveen een winters decor. The Amstel Gospel Choir geeft daar dan een spetterend benefietconcert voor de wederopbouw van de Sint-Urbanuskerk Amstelveen. Er wordt niet een, maar wel twee benefietconcerten gegeven. The Amstel Gospel Choir doet dit in samenwerking met de International School of Amsterdam. De opbrengst komt ten goede aan de wederopbouw van de kerk. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten!

The Amstel Gospel Choir Benefietconcert belooft een muzikaal hoogtepunt te worden, een memorabele winterdag vol vreugde, liefde en kracht. Uiteraard ontbreken de grote favorieten zoals Joyfull Joyfull, Joy to the World en de betoverend mooie Oh Holy Night niet. Maar de liefhebbers van The Amstel Gospel Choir mogen zich ook verheugen op een selectie nieuwe nummers. Een streling voor de oren.

Begin dus de decembermaand goed. Kom en geniet tijdens een van deze memorabele benefietconcerten.

Waar: International School of Amsterdam (ISA)

Sportlaan 45, 1185 TB Amstelveen

Tijden 14:00-16:00 uur en 19:00-21:00 uur

Een entreekaartje à €12,50 is inclusief 1 consumptie in de pauze.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.amstelgospel.nl