Bijeenkomst Bewonersavond 17 Oktober 2018

Bijeenkomst Bewonersavond 17 oktober 2018

Beste Bovenkerker,

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn op de Bewonersavond van het Bewonersplatform Bovenkerk. De bijeenkomst vindt plaats op

Woensdag 17 oktober a.s. om 20 uur in het Noorddamcentrum.

Er staan deze avond belangrijke onderwerpen op de agenda. Allereerst de verschrikkelijke brand die op 15 september jl. onze trots van Bovenkerk, de Urbanuskerk, heeft getroffen. Wij informeren u over de ernst van de brand, de gevolgen maar ook over de plannen voor de toekomst die al volop gesmeed worden. Het kerkbestuur zal bij de bespreking aanwezig zijn.

Vervolgens zal het bestuur u een update geven van de plannen voor  Bovenkerk als ‘Parel aan de Poel’. Er zijn belangrijke ontwikkelingen waarover wij u graag informeren.

Een ander belangrijk gespreksthema is de verkeersveiligheid op de Legmeerdijk en Noorddammerlaan. Er komt een onderzoek dat zich richt op de lange termijn maatregelen. Op de korte termijn (dit jaar nog) komen er twee extra zebrapaden. Medewerkers van de gemeente praten u bij over dit onderwerp en horen graag uw suggesties aan.

We sluiten de bijeenkomst af met een rondvraag. Zijn er zaken in Bovenkerk waarvoor u de aandacht wilt vragen? Heeft u ideeën hoe Bovenkerk nog leuker kan worden? Wij horen het graag van u.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen? Kom dan op 17 oktober om 20 uur naar het Noorddamcentrum. En neem gerust ook uw buren mee. We maken het niet te laat. Om 21.30 uur is de bijeenkomst beëindigd.