Bewonersplatform 3 April Om 20:00 Noorddamcentrrum

Bewonersplatform 3 april om 20:00 Noorddamcentrrum

Beste Bovenkerkers en andere belangstellenden,

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn op de Bewonersavond van het Bewonersplatform Bovenkerk. De bijeenkomst vindt plaats op

Woensdag 3 april 2019 om 20 uur in het Noorddamcentrum.

Wij willen deze avond belangrijke informatie met u delen. Allereerst de verkeersveiligheid op de Legmeerdijk en Noorddammerlaan. De gemeente heeft een onderzoek laten instellen met als uitkomst mogelijke oplossingsrichtingen om de hoeveelheid verkeer terug te dringen en de situatie veiliger te maken. Medewerkers van de gemeente zullen de voor- en nadelen van de verschillende voorstellen aan u presenteren en horen graag wat u er van vindt. Na deze bijeenkomst krijgen alle Bovenkerkers gelegenheid om via een enquête hun voorkeur kenbaar te maken.

Vervolgens geven wij u een update van de plannen voor  Bovenkerk als ‘Parel aan de Poel’. We kunnen u belangrijke ontwikkelingen melden. Verder zal een vertegenwoordiger van het kerkbestuur aanwezig zijn om u bij te praten over het herstel van de St. Urbanuskerk. Aan de hand van een diapresentatie krijgt u een overzicht van alles wat er al gebeurd is en nog gaat gebeuren.

Hierna geven wij een overzicht van de plannen voor nieuwe activiteiten in Bovenkerk. Er zijn veel ideeën om ons dorp nog leuker te maken.

We sluiten de bijeenkomst af met een rondvraag. Zijn er zaken in Bovenkerk waarvoor u de aandacht wilt vragen? Wij horen het graag.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen? Kom op 3 april om 20 uur naar het Noorddamcentrum. En neem ook uw buren mee. We maken het niet laat. Om 21.30 uur is de bijeenkomst beëindigd. Koffie en thee zijn gratis.

Het bestuur  n