Buitenspeelbus In Bovenkerk

Buitenspeelbus in Bovenkerk

Van 12 t/m 15 augustus a.s. komt de Buitenspeelbus van AmstelveenSport op uitnodiging van het Bewonersplatform naar Bovenkerk. De bus heeft verschillende sport- en spelmaterialen bij zich. Denk hierbij aan straathockey, voetbal, volleybal, tennis, skaten, frisbee, spacescooters, stepjes/wave boards etc. Alle kinderen uit Bovenkerk die het leuk vinden om buiten te spelen zijn van harte welkom om tussen 15:00-17:30 uur en 19:00-21:00 uur gratis mee te spelen. Gratis drinken hoort er ook bij. Kun je zelfstandig maar ook samen met anderen spelen en zit je op de basisschool? Kom dan meedoen. Bij mooi weer blijft het kinderbadje in het Urbanuspark deze dagen ook ’s avonds open. Volg de informatie via social media!