Concert Harmonie Orkest Amstelveen

Zaterdag 17 november a.s. om 20:00 geeft Harmonie Orkest Amstelveen samen met vier solisten een concert in de Sint Urbanuskerk te Ouderkerk met als thema Aventura Romantica.

Dit concert was gepland in de Sint Urbanus kerk in Bovenkerk wat onze thuis locatie is maar zoals bekend is deze door brand ernstig beschadigd en niet langer bruikbaar voor concerten.                         De locatie Ouderkerk is een goed alternatief en een kerk van dezelfde architect met een ook unieke sfeer die past bij dit concert.

Muzikaal zullen er een aantal bekende en romantische Zuid-Europese stukken ten gehore worden gebracht.
Op het programma staan onder meer de Suite van het Ballet Romeo en Juliet, Granada, Consuelo Ciscar en Joropo.
Solisten hierbij zijn Kris Ivanov op alt sax (Spanish Dance), Raul Wolters op klarinet (Oblivion), Wieke Haak op gitaar (Concierto de Aranjuez) en Fransien Paananen op cello (Casanova).

Een entreekaartje voor volwassenen kost 15,– euro en is inclusief 1 consumptie in de pauze.

De Urbanuskerk in Ouderkerk is vanaf 19.30 open. U kunt parkeren op de volgende plaatsen Kampje, Schoolstraat en Gezellenplein.

Locatie Sint Urbanuskerk Ouderkerk ad Amstel
Adres Ronde Hoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel
Datum 17 november 2018
Tijd 20:00 – 23:00

Over Harmonie Orkest Amstelveen
Harmonie Orkest Amstelveen is een actieve muziekvereniging die in 2014 is ontstaan uit de Muziekvereniging Bovenkerk. Het Orkest telt zo’n 45 leden en treedt regelmatig op met een breed speelrepertoire, van klassiek tot eigentijds en af en toe een flirt met popmuziek. Meer informatie is te vinden op www.harmonieorkestamstelveen.nl.