CrosSING Borders 23 Juni 2018

CrosSING Borders 23 juni 2018

Het belooft een bijzonder internationale close harmony-avond te worden op zaterdag 23 juni in de Urbanuskerk in Amstelveen. Niet alleen reist wereldkampioenskwartet Bling! af uit Amerika, ook het Nederlandse kampioenskwartet Men2b, een speciaal samengesteld Europees koor en een gemixt kwartet, verzorgen de gastoptredens voor de show CrosSING Borders. De show wordt verzorgd door ‘No Borders Show Chorus’, een a capella vrouwenkoor met leden uit diverse landen en alle hoeken van Nederland. Onder leiding van Stuart Sides, heeft dit koor in korte tijd bereikt dat het  is uitgenodigd  mee te  doen aan de internationale kampioenschappen in St. Louis, USA, een hele eer!

Dus kom zaterdag 23 juni naar Amstelveen en geniet van een bruisende barbershop-show!

De avond begint om 19.30 uur in de Sint Urbanuskerk in Amstelveen.

De kerk is open vanaf 19.00 uur.  (Kom op tijd, ivm het vinden van een parkeer gelegenheid)

Na afloop van de show is er natuurlijk gelegenheid voor een gezellige afterglow!

Kaarten ad  €15,00 zijn te bestellen via No Borders Show Crossing Borders 23 Juni 2018

Adres:   Sint Urbanuskerk,   Noorddammerlaan 126    1187 AG Amstelveen

Meer informatie op: www.nobordersshowchorus.eu

en op facebook: https://nl-nl.facebook.com/nobordersshowchorus

Wij zijn ook present op de historische dag op 9 juni a.s. in de Urbanuskerk voor informatie en kaartverkoop.