Cursus Reanimatie Met AED

Cursus reanimatie met AED

Red levens in jouw buurt! Bewoners in Bovenkerk hebben het initiatief genomen om mensen met een hartstilstand zo adequaat mogelijk te helpen. Daarvoor zijn in Bovenkerk 4 permanent bereikbare AED’s nodig en meer dan 100 burgerhulpverleners (bhv-ers) die zo nodig kunnen reanimeren met behulp van de AED. Het geld voor de benodigde AED’s is met diverse acties zo goed als ingezameld. Binnenkort worden de AED’s op diverse plekken in Bovenkerk opgehangen. Nu nog voldoende mensen die zo nodig hulp kunnen verlenen. Er staan gelukkig al tientallen bhv-ers in Bovenkerk geregistreerd en inmiddels hebben zich ook al ruim 25 deelnemers gemeld die binnenkort de cursus gaan volgen. De basiscursus duurt 4 uur, de herhalingscursus 2 uur. Er is nog beperkt ruimte voor cursisten op de volgende data/locaties: – zaterdag 2 november 13.30 – 17.30 uur, basiscursus Locatie: VOKA-gebouw, Vierlingsbeeklaan 24, 1187 AS Bovenkerk – maandag 4 november 19.30 – 21.30 uur, herhalingscursus Locatie: St. Urbanus pastorie, Noorddammerlaan 124, 1187 AG Bovenkerk. Aanmelden is mogelijk via e-mail bpbovenkerk@gmail.com Toelating vindt plaats op volgorde van aanmelding.