DE CHOCOLADEBLIKJES ZIJN ONDERWEG NAAR BOVENKERK

St. Urbanus Chocolade

LAATSTE NIEUWS: DE CHOCOLADEBLIKJES ZIJN ONDERWEG NAAR BOVENKERK

Vanaf medio juni 2020 verkrijgbaar

Het is half mei nog steeds midden in de Corona tijd. Na zes weken begint de andere levensstijl te wennen of is het berusting? Wij hebben volop plannen, want onze nieuwe unieke St. Urbanus chocoladeblikjes zijn op een vrachtschip onderweg naar Bovenkerk. Vertrokken uit China hopen wij onze blikjes medio juni 2020 te ontvangen. Voor ons een spannende tijd.

We hebben samen met onze sponsors een uniek en prachtig blikje ontwikkeld. De mooiste versie die er te koop was. De St. Urbanuskerk kent iedereen in Amstelveen, al is het vanuit de vergezichten waar de 48 meter hoge toren altijd aan de horizon te zien is. De St. Urbanuskerk is maatschappelijk en cultureel van grote waarde, want er worden regelmatig allerlei concerten en evenementen in georganiseerd.  Het is het enige neogotische bouwwerk gemaakt door architect Pierre Cuypers en niet voor niets een beschermd rijksmonument.

We hebben veel aanvragen van mensen die willen helpen met acties voor het herstel van onze kerk. Daarom doen wij nu een oproep om concreet te helpen. Wij zijn op zoek naar mensen die bij hun werkgever of bedrijf onze unieke blikjes willen promoten. Als presentje naar relaties, misschien in het Kerstpakket, als geste aan het personeel of noem maar op. Wij helpen u op welke manier dan ook, dus laat van u horen!

De blikjes kosten acht euro, waarvan vier euro vijftig naar de actie “Help ons uit de brand” gaat. Het blikje bevat een heerlijke St. Urbanus chocoladereep van 200 gram gemaakt door de chocoladefabriek van Martinez uit Amstelveen. Als extra optie hebben wij een soort boekenlegger waar en eigen tekst of logo op kan. En natuurlijk hebben we ook nog onze St. Urbanus chocoladerepen in de smaken puur, melk of wit. Martinez Chocoladefabriek maakt voor ons deze heerlijke repen.

Bij de eerste editie in 2019 hebben we meer dan € 30.000,- euro bij elkaar gespaard met de verkoop van de repen. Helpt u dit jaar weer mee? U kunt gebruik maken van de gratis bezorg services in Amstelveen en Aalsmeer door uw bestelling per telefoon of mail door te geven.

Meer weten of interesse? Neem dan contact op met:
Chris van den Helder
Telefoon 06 – 27 88 69 66
E-mail chocolade@helponsuitdebrand.com

Te koop bij:
Loogman tanken, Venstra boekhandel Libris, AH Bovenkerk, AH Westwijk, De Boemerang Maalderij, De Boemerang Binderij, Regelink verf en behang, Pijnacker autospuiterij, de pastorie van de St. Urbanuskerk en Chris van den Helder.