Eerste Mijlpaal Bereikt In Bovenkerk.

Eerste mijlpaal bereikt in Bovenkerk.

De eerste 5000 St. Urbanus Chocolade Repen voor de wederopbouw zijn verkocht. Wij zijn zeer verrast dat we met al de vrijwilligers deze mijlpaal nu al bereikt hebben. Dat geeft ons zoveel vertrouwen dat we nog een tweede serie van 5000 repen hebben besteld. Dit is alleen mogelijk door de medewerking van onze sponsors die de Bovenkerkse Urbanus willen helpen met de weder opbouw. Door alle acties is er gelukkig al ruim

200.000 euro bijeen gebracht. Wij hopen dan ook dat er binnenkort (daar hebben we alle vertrouwen in) dat u daadwerkelijk kunt zien dat er aan het nieuwe dak van onze kerk begonnen wordt. Deze week zaterdag 22 juni ’19 hebben we twee extra  verkoop punten van onze St. Urbanus Chocolade repen. Bij de open toren dag bij de Urbanus kerk van tien uur tot vier uur. En bij voetbal vereniging  RODA 23 op het HORECA voetbal toernooi van elf uur tot vijf uur. U bent van harte welkom.

Wist u dat een van onze sponsors heeft geholpen om een prachtige film te maken om de St. Urbanus Chocolade te promoten? U ziet op de film de kerk voor, tijdens en na de brand. Met prachtige muziek en zang. Wij willen een ieder aanraden om deze film te bekijken.

Deze unieke film kunt u bekijken op onze site www.helponsuitdebrand.com

Info actie: chocolade@helponsuitdebrand.com fff