Gebedsviering Zondag 27 Januari , Samen Sta Je Sterk

Gebedsviering zondag 27 januari , samen sta je sterk

27 januari gebedsviering: samen sta je sterk

De eerste stap is gezet in het herstel van de Urbanuskerk in Bovenkerk die door een grote uitslaande brand is getroffen. Het interieur is opgeslagen en er is een architectenbureau in de arm genomen voor de voorbereiding en de begeleiding van de herbouw van de Urbanuskerk. Door de brand zijn veel vieringen verhuisd naar het Noorddamcentrum aan de Noorddammerweg in Bovenkerk. Daar is een nieuwe plaats van ontmoeting ontstaan. Vlakbij de plek des onheils en daar zien we wekelijks de voortgang van het werk aan de kerk. De saamhorigheid is groot. De locatie went snel, want het is lekker warm, de jas kan uit, de stoelen zitten goed en er is achteraf een lekker kopje koffie/ thee en gelegenheid voor een praatje. Aankomende zondag 27 januari is er een gebedsviering in het Noorddamcentrum met medewerking van koor Aurora.
Het positieve thema past bij de huidige situatie: samen sta je sterk. Wij nodigen u van harte uit! Aanvang 10.30 uur