Historische Wandeling Bovenkerk

HISTORISCHE WANDELING DOOR BOVENKERK

PAREL AAN DE POEL

LAATSTE NIEUWS.

Het boekje wat we nu hebben uitgebracht is natuurlijk nog lang niet voltallig. Je moet ergens beginnen.

Maar omdat wij met voorbedachten rade de QR code hebben toegevoegd kunnen we voorlopig onbeperkt nog heel veel panden en teksten toevoegen. We gaan nu weer opzoek naar foto`s en wetens waardigheden van nog eens dertig panden. Ook komen er nog foto`s van de Legmeerdijk (De Luwte)  Handweg, Bovenkerkerweg en de rest van het dorp.

Nog een hele uitdaging voor ons. Heeft u nog foto`s die we kunnen gebruiken? U kunt ze sturen naar onze web site. Maar ook rechtstreeks naar Rene Boerlage reneboerlage48@gmail.com  of Chris van den Helder chmvandenhelder@gmail.com . Wilt u op de hoogte blijven kijk dan regelmatig op onze www.bovenkerk.info.nl