Hulpaanbod Mbt Corona

Hulpaanbod mbt corona

Beste leden, buurt- en dorpsgenoten,

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig. Voor ouderen is het moeilijk dat bijeenkomsten, kerkvieringen, verjaardagen enz. tijdelijk niet door kunnen gaan. Visite komt ook niet meer om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen elkaar onder deze omstandigheden proberen te helpen. Laten we goed op elkaar letten in deze lastige tijd. Om u daarbij een hart onder de riem te steken ontvangt u bijgaande attentie.

We hebben veel telefoontjes gehad van mensen die u willen helpen met boodschappen doen of medicijnen halen, voor een maaltijd zorgen of de vuilnisbak buiten zetten.

Als u van die hulp gebruik wilt maken of u kent iemand die dat zou willen, neem dan contact met ons op. Wij willen graag vraag en aanbod bij elkaar brengen.

U kunt contact opnemen met:

Bep Heemskerk, tel. 0297-322082,

e-mail kbobovenkerkaalsmeer@gmail.com

wijkcoach  Hugo van der Kooij, tel.06–51263302

e-mail: h.van.der.kooij@participe.nu

Gerard Miltenburg, tel. 020-3455876,

e-mail: bpfbovenkerk@gmail.com

Ook als u zich eenzaam voelt en uw verhaal kwijt wilt kunt u ons bellen.