KBO Activiteiten Bovenkerk/Aalsmeer

KBO activiteiten Bovenkerk/Aalsmeer

SOOS

Elke woensdagochtend soos van 10:00 tot 12:30 in het Noorddamcntrum te Bovenkerk. De entree is gratis en de consumpties zijn voor eigen rekening.

U kunt er kaartspelletjes doen, rummycub spelen of op andere wijze bezig zijn. U kunt dan kaarten maken, zoals verjaardag- of andere kaarten, maar ook breien, haken of welke creativiteit ook. U moet wel eigen materiaal meenemen.

Ook kunt u elke woensdagochtend tussen 10:00 en 12:00 koffie of thee komen drinken.

Iedereen is van harte welkom.

BINGO ( kienen )

Op elke derde dinsdagmiddag van de maand is er kienen ( bingo ) in het Noorddamcentrum tussen 13:30 en 15:30. De entree is gratis en de consumpties zijn voor eigen rekening.

De komende bingo is op dinsdagmiddag 16 oktober a.s. Daarna op 20 november, in december is er geen bingo i.v.m. de kerstviering. Er zijn leuke prijzen te winnen en iedereen is van harte welkom.

BOWLEN IN DE KEGELAIRE

Elke eerste dinsdag van de maand is er tussen 14:00 en 15:00 uur bowlen in de Kegelaire, Bovenkerkerweg 81 te Amstelveen. Gaarne om 13:45 uur aanwezig zijn i.v.m. inschrijven en ingooien.

De komende bowlingdatum is op dinsdag 2 oktober. Daarna op 6 november en op 4 december.

De kosten bedragen € 6,- per persoon, waarbij is inbegrepen de huur van de schoenen en het nuttigen van een kop koffie of thee en uiteraard is iedereen welkom.

ETEN IN DE MANEN

Op 10 oktober en 7 november, voor december moet nog ’n datum worden vastgesteld.

KERSTVIERING

Op dinsdag 18 december om 10:30 in het Noorddamcentrum, in het volgende KBO blad krijgt u meer informatie.

WORKSHOP “BOLLENMAND VULLEN”

Bij kwekerij Koster in Kudelstaart op woensdag 7 november  van 14:00 tot 16:00 uur. Vervoer wordt geregeld, vertrek bij het Noorddamcentrum. De kosten zijn: grote mand € 30,- en kleine € 20,-. Opgeven bij Bep Jannink, tel. 020-6457147.

Het bestuur.