KBO Kerstfeest Op 11 December

KBO Kerstfeest op 11 december

Op woensdag 11 december 2019 organiseren wij in het Noorddamcentrum een groots Kerstfeest. Iedereen van 50 jaar en ouder is welkom. We beginnen om 10.30 uur en sluiten de bijeenkomst om ca. 16.30 uur af. Om 10.30 uur begint de Eucharistieviering met als voor-ganger pastor Adolfs. Degenen die deze viering aan zich voorbij willen laten gaan, zijn om 11.30 uur welkom. We hebben dan koffie of thee met iets lekkers en aansluitend spelen Petra Dobbeling, Yvonne Copini en Kees Koot van TOBO voor u ‘Een lichte lunch’, een korte komedie van Peter van Straaten. Twee zussen zijn net terug van een bezoek aan hun moeder in een verzorgingsflat. De dames lunchen samen in een fijn restaurant. Het moet vooral een gezellige lunch worden. Maar na iets teveel wijn loopt het aardig uit de hand en blijft niets meer onbesproken ….

Na dit vrolijke toneelstuk volgt voor u de echte lunch. Zoals u van het Noorddamcentrum gewend bent is deze uitgebreid en heerlijk. En uiteraard ontbreken ook de kroketten niet.
Na de lunch is er een optreden van het Westfries Collectief. Geïnspireerd door de legendarische Kees Stet biedt het Westfries Collectief u een kleurrijke show aan. Conferencier René Steens en liedschrijver Jan Dijk bundelden hun creativiteit tot een show waarin gedichten en gortdroge conferences worden afgewisseld met vrolijke liedjes. Iedere liefhebber van nuchtere en soms ondeugende humor zal er van genieten!
Na het optreden van het Westfries Collectief praten we onder het genot van een borrel met hapjes nog even gezellig met elkaar na. Ook wordt er dan een loterij gehouden met een fantastische hoofdprijs. Alleen daarvoor zou u al moeten komen! Uw toegangsbewijs is tevens uw lotnummer, dus vergeet niet deze mee te nemen. Om half vijf is het einde.
Dankzij forse financiële bijdragen van de KBO Bovenkerk-Aalsmeer, het Bewonersplatform Bovenkerk en het Noorddamcentrum is het gelukt om de kosten voor deze feestdag voor u laag te houden. De toegangsprijs voor de hele dag bedraagt € 15. Leden van de KBO en inwoners van Bovenkerk krijgen korting en betalen slechts € 12,50 per persoon. De toegangsprijs is inclusief de prijs voor uw lotnummer. U hoeft op 11 december dus niet nog eens de portemonnee te trekken.
Aanmelden
Stuur een e-mailbericht aan kbobovenkerkaalsmeer@gmail.com met uw naam en adres en het aantal personen. U krijgt dan een reactie met informatie over de betaling. Uw entreebewijs annex lotnummer krijgt u dan op 11 december bij aankomst in het Noorddamcentrum. Let wel: uw aanmelding is pas definitief als u betaald heeft.
Als u geen e-mail heeft kunt u zich vanaf 20 november ook op elke woensdag tussen 10 en 12 uur in het Noorddamcentrum aanmelden. Aanmelding is verder mogelijk tijdens het ‘Samen eten in het Noorddamcentrum’ op vrijdag 29 november. Bij aanmelding en betaling van de entreeprijs ontvangt u het toegangsbewijs.
Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol.
De feestcommissie KBO Bovenkerk-Aalsmeer