Kerst Aan De Poel Was  ’n Succes

Kerst aan de Poel was ’n succes

KERST AAN DE POEL
2018 2019
Alweer een nieuw evenement in ons dorp: Kerst aan de Poel.
Begin januari hebben we alle spullen van KERST AAN DE POEL opgeruimd en opgeslagen. Ja, we hebben alles opgeslagen omdat we als commissie unaniem hebben besloten om volgend jaar KERST AAN DE POEL editie twee zeker weer te gaan organiseren. Dit kan ook niet anders na het geweldige succes.
Bij de nabespreking met alle vrijwilligers hebben we nog verschillende tips gekregen om met wat aanpassingen kerst aan de Poel nog sfeervoller te maken, waar we zeker iets mee gaan doen .Weer rond de Urbanus? Natuurlijk is dat de eerste optie maar mocht dat niet kunnen vanwege de (her)bouw, dan gaan we op zoek naar een andere locatie in ons dorp.
Tevens willen wij onze prachtige kerststal in de dagen voor de samenzang bemannen met beelden/poppen/dieren als kerstfiguren. We doen een oproep of u met ons mee wilt zoeken naar deze beelden/poppen/dieren. Liefst zonder kosten van aankoop en niet te klein.

Commissie: KERST AAN DE POEL, Bewonersplatform Bovenkerk, Michaëla Barentsen, Ineke Kok, René Boerlage, Dick Hermanns, Frans Bohncke, Hugo van der Kooij, Chris van den Helder, chmvandenhelder@gmail.com