skip to Main Content
Kerstbingo RODA’23

Kerstbingo RODA’23

Op vrijdagavond 20 december de traditionele Kerstbingo (of Kerstkien) van RODA ’23.  De kantine gaat open vanaf 19.00 uur en om 20.00 uur zal Wil Bon het eerste nummer bekend maken. Natuurlijk weer met zijn vaste “assistent” Jos v.d. Horst die het 1e balletje uit de bingomolen zal halen.

Ook dit jaar zullen er weer prachtig prijzen te winnen zijn en zal de avond verlopen, zoals dat al jaren het geval is. We spelen in totaal 4 rondes bingo en na ronde 3 zullen loten voor de grote loterij verkocht worden. Bingokaartjes kosten 5 euro per ronde en de loten kosten 2,50 voor 10 loten.

De hoofdprijs in de laatste kienronde zal een prachtige 55 inch Sharp TV zijn, die ook dit jaar weer gesponsord wordt door DIS Amstelveen.

Per bingoronde zal door Wil Bon een mooie prijzentafel samengesteld worden. En in de loterij verwachten we net als vorig jaar weer zo’n 400 prijzen.

De prijzen worden geschonken door vele (oud)leden, relaties en sponsors van onze mooie vereniging en daar zijn we uiteraard heel erg blij mee.

Als je in het verleden al eens iets geschonken hebt dan is de kans groot dat we binnenkort contact met je opnemen of dat al gedaan hebben. Mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn of stelde je in het verleden geen prijzen beschikbaar en wil je dat nu wel doen, dan horen we dat natuurlijk graag.

Je kunt ons aanschieten als je ons tegenkomt op het RODA-complex, maar een mail naar commercielezaken@roda23.nl en/of penningmeester@roda23.nl mag ook. Met veel plezier maken we dan een afspraak en/of komen we de prijzen ophalen (langs brengen mag natuurlijk ook).

Denk je ik heb niets beschikbaar te stellen dan is een waardebon vaak een prachtige oplossing (in de afgelopen jaren waren er meer dan 100 te winnen), denk daarbij dat het vaak net zo leuk is om meerdere kleine bonnen te doen dan 1 grote bon. Maar beiden natuurlijk van harte welkom.

En heb je niets of kun je niets bedenken, diverse mensen/bedrijven doen een financiële bijdrage waar wij dan weer prijzen van kunnen kopen. En als je daar een factuur van wilt hebben dan kan dat geregeld worden.

Wanneer je een prijs beschikbaar stelt, wordt dat op onze website (voor bedrijven met een link naar uw eigen website) aangegeven en op de schermen in kantine zullen de namen vermeld worden. Tijdens de Kerstbingo zullen de namen van de sponsors

Back To Top
X