Lyda’s Ladies, Benefiet Urbanus In Kruiskerk

Lyda’s Ladies, benefiet Urbanus in Kruiskerk

Op zondag 3 februari (12.00 uur) zingen Lyda’s Ladies in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a. Dat wordt een bijzondere editie van de daar gegeven gebruikelijke koffieconcerten in de Kruiskerk. De gehele opbrengst van het concert komt deze keer ten goede aan de wederopbouw van de Urbanuskerk in Bovenkerk, die zoals bekend goeddeels door brand werd vernield.
Graag werken Lyda’s Ladies en de Kruiskerk op deze manier mee aan een nieuwe toekomst voor de Urbanus. Op het programma staat een selectie uit het zeer diverse repertoire van Lyda’s Ladies, met onder andere muziek van Monteverdi, Schubert en Elgar.
De toegang is vrij, na afloop vraagt de stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus in de collecte bij de uitgang een gulle bijdrage voor de herbouw van de Urbanuskerk. Vooraf: koffie en thee staan klaar vanaf 11.30 uur.