Nieuwe Vogelnestschommel In Bovenkerk

Nieuwe vogelnestschommel in Bovenkerk

Bij het badje in het Urbanuspark in Bovenkerk is een vogelnestschommel geplaatst die in het bijzonder geschikt is voor gehandicapte kinderen. De schommel is geschonken door de Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) samen met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. (NSGK). Doel is dat gehandicapte kinderen samen met andere kinderen kunnen spelen. Zie voor nadere informatie de bijlage.

Op woensdag 15 mei om 15 uur zal de schommel feestelijk in gebruik worden genomen in aanwezigheid van wethouder Floor Gordon. Ook de kinderburgemeester is uitgenodigd. Alle kinderen uit Bovenkerk en omgeving zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. En natuurlijk ook hun ouders en andere belangstellenden. Er is een leuk programma met aandacht voor sport en spel. Kinderen kunnen hun fietsje, step of skelter meenemen voor een speciaal voor hen uitgezet parcours.  Ook de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot zal aanwezig zijn en iedereen een gratis ijsje aanbieden.