NIEUWS ST. URBANUS CHOCLADE

Het zijn turbulente tijden. Wat kan de wereld er binnen korte tijd anders uitzien. Toch gaan we op 14 april ’20 onze St. Urbanus Chocoladerepen verkopen op diversen plekken. Heerlijke dikke drie smaken repen in melk, puur en wit in een prachtige verpakking. De chocolade komt van de chocoladefabriek van Martinez. De prijs is vijf euro voor een reep van 200 gram. Er gaat minimaal drie euro per reep naar de herbouw van onze Urbanuskerk. En u heeft het misschien al gezien het bouwbord is geplaatst de bouw kan beginnen. Het is een enorme klus maar de bedrijven en vele vrijwilligers gaan het klaren. En wij gaan met de verkoop van de St. Urbanus Chocolade zorgen voor de niet verzekerden posten. Natuurlijk doen wij dat niet alleen er zijn nog veel meer actie. Maar na de 10.000 repen van de eerste editie zijn wij nog leuke acties aan het voorbereiden om de tweede editie ook weer tot een succes te maken. De St. Urbanus Chocoladerepen passen door de brievenbus voor als u iemand blij wil maken in deze corona tijd. U kunt een kaartje met tekst in het doosje van de reep doen.  Dit zijn de eerste verkooppunten van dit moment:

AH Bovenkerk.    AH Westwijk.   Firma Regelink verf behang   Pastorie Urbanuskerk.  Venstra Libes Stadshart   Loogman tanken en wassen  De Boemerang Binderij en Maalderij   Pijnakker autospuiterij

Verder kunt u al u vragen en of bestellingen ( Gratis thuis gebracht in Amstelveen en Aalsmeer) over onze St. Urbanus Chocolade sturen naar onze email: chocolade@helponsuitdebrand.com  of Tel. 06 27 88 69 66 Chris van den Helder Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus.

Nog een leuk nieuwtje. Op de website www.bovenkerkinoudeansichten.nl waar vele oude foto’s van René Boerlage en Frans Rosenberg op staan. Onlangs heeft Frans de site uitgebreid met een menu van door een computerprogramma ingekleurde foto’s van het dorp. Het resultaat is echt verbluffend. Wellicht nu in deze barre tijden leuk om te genieten van deze foto’s.