Primeur Op 24H AMSTELVEEN

Primeur op 24H AMSTELVEEN

TOREN ST. URBANUSKERK NA BRAND WEER OPEN

Op de verjaardag van Amstelveen én de naamdag van onze patroon Heilige St. Urbanus I is het groot feest in Bovenkerk. Op 25 mei 2019 van 10-17 uur wordt de toren van de St. Urbanuskerk voor het eerst toegankelijk gesteld voor het publiek.

U kunt met een gids van de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus de toren in tot aan het uitkijkpunt op ca.27 meter hoogte. U krijgt uitleg over de bijzonderheden van onze kerktoren en u bezoekt het museum. Tevens kunt u bij een uitkijkpunt onze zwaar beschadigde kerk zien. Aan de voet van de toren zijn er allerlei kraampjes en andere activiteiten.

Feestelijke actie vanaf 10:00 uur

Fontein met St. Urbanus Chocolade en aardbeien

Doe mee en kom aardbeien halen die je kunt dopen in een fontein met St. Urbanus Chocolade. Een hemelse traktatie, alsof er een engeltje op je tong……… Voor de kinderen hebben we ook een heerlijke St. Urbanus Chocolade traktatie.

Op deze feestdag starten wij met de verkoop van de eerste St. Urbanus Chocoladereep aan ………………… De reep is verkrijgbaar in drie smaken melk, puur en wit. Voor speciale momenten om te hebben of te geven. De reep kost 5 euro per stuk en van elke verkochte reep gaat meer dan 3 euro naar de kerk. Zie voor meer informatie en verkooppunten www.helponsuitdebrand.com.

Dit kunnen wij alleen maar doen dankszij onze sponsoren: Martinez Chocolade, Drukkerij Reijnen Media, Pré Print en Mail, JHV Vormgeving en de medewerking van tientallen verkooppunten.

De meeste activiteiten zijn gratis, maar u kunt een bijdrage geven voor het herstel van onze kerk. Want uw hulp is onmisbaar voor de vier doelen………… die de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus voor u wilt realiseren.