RONDVAART OP DE AMSTELVEENSCHE POEL

Voor het eerst in de historie kunt u een rondvaart op de Amstelveensche poel maken. Op 14 september de Historische dag van Bovenkerk. Het Bewonersplatform Bovenkerk en de Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus met medewerking van WSA en diversen sponsors gaat de wens in vervulling om Bovenkerk aan de Poel vanaf het water te laten zien. We hebben een prachtige open boot met 22 zitplaatsen. U kunt genieten van prachtig uitzicht en de romantiek proeven van deze speciale vaartocht. De rondvaart gaat onder de kippenbrug door en doet ook de Modderpoel (Het water achter de Legmeerdijk) aan. Deze rondvaart is perfect om Bovenkerk vanaf het water te zien. Ook krijgt u uitleg over dit prachtige stukje Bovenkerk Amstelveen. Voor de eerste vaart zijn er plekken gereserveerd voor de twee nieuwe Burgemeesters. Want Bovenkerk is trots dat er twee Burgemeesters in het dorp aan de Poel wonen. (Ook de kinderburgemeester) Vertrek haven WSA aan de Handweg nummer 131 Amstelveen.

De rondvaart tickets kosten voor ongeveer een half uur varen tien euro. Dit bedrag is voor de actie help ons uit de brand. De eerste vaart is om 13.00 uur voor genodigden. Daarna hebben we nog 100 tickets in de verkoop. Dus zorg dat je er op tijd bij bent. De voorverkoop is op maandag 2 september bij de kerk vanaf zeven uur. (Pinnen kan) Voor deze tijd is reserveren niet mogelijk. De voorverkoop gaat op volgorde van binnenkomst. Wij zorgen voor koffie en thee.

Ook bieden wij de mogelijkheid om op 14 september op de Amstelveensche Poel te varen in een paar boten van acht tot tien personen. De eerste vaart is om elf uur en de laatste rond vijf uur.  Die kaartjes kosten drie euro voor een iets kortere route maar nog altijd heel speciaal om mee te maken. Tickets verkoop van deze boten bij de vertrek haven van WSA aan de Handweg nummer 131 Amstelveen. Let op de vlaggen!!!