Samen Dineren 17 Mei

Samen Dineren 17 mei

Het Bewonersplatform Bovenkerk organiseert op 17 mei 2019 in het Noorddamcentrum een diner voor senioren. Cris de Raaff, een ervaren en super goede kokkin, heeft zich bereid verklaard een heerlijk driegangenmenu samen te stellen en te bereiden. Alle bewoners van 50 jaar en ouder uit Bovenkerk en omgeving zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Een uitstekende manier om niet alleen heerlijk te eten, maar ook nog eens gezellig te praten met mensen uit uw buurt. De inloop is vanaf 17.30 uur, het diner vangt aan om 18.00 uur. Het einde is om ongeveer 20.00 uur.

De prijs voor deze bijzondere activiteit bedraagt slechts € 10 per persoon. U krijgt hiervoor niet alleen het driegangenmenu, maar ook een drankje naar keuze bij het eten en koffie of thee ter afsluiting. Wilt u meer drinken dan kan dat voor eigen rekening. Betalen doet u na afloop ter plekke, contant of pinnen.

Vooraf reserveren is verplicht. Er is plaats voor maximaal 80 personen, dus wacht niet te lang met opgeven. U kunt zich opgeven tot 10 mei 2019. Vermeld in de e-mail uw naam, uw adres, uw telefoonnummer en – indien van toepassing – ook de namen van de persoon of personen die met u meekomen. Uw e-mailbericht kunt u sturen naar bpbovenkerk@gmail.com. Voor uw vragen kunt u mailen naar bpbovenkerk@gmail.com of bellen naar 06-24876090. Wij zien er naar uit u te verwelkomen!

Behoort u niet tot de doelgroep, dan kent u in uw omgeving vast wel een oudere die op 17 mei wil aanschuiven. Het zou fijn zijn als u deze persoon informeert. Ouderen voor wie aanmelden per e-mail een probleem is, kunnen ook een briefje met hun gegevens in de brievenbus van het Noorddamcentrum doen.

De activiteitencommissie ig