Samen Eten In Bovenkerk

Inloop: 17.30 uur.

Aanvang: 18.00 uur.

NOORDDAMCENTRUM.

Het Bewonersplatform Bovenkerk bestaat 25 jaar en dat gaan we vieren met bijzondere evenementen. Een van deze evenementen is eten met elkaar. Onze doelgroep zijn de oudere inwoners van ons dorp die dit willen ervaren, misschien omdat zij alleen zijn of een andere reden hebben.

We kunnen in ons Noorddamcentrum helaas (nog) niet koken. Dus we gaan op locatie koken. Maar we hebben een enthousiaste kokkin die gewend is om voor veel mensen te koken. Het menu houden we tot 22 maart geheim.

We beginnen met een welkomst glaasje vanwege het 25-jarig bestaan. U krijgt een uitgebreid drie gangen diner( Geen stamppot) wat we afsluiten met een kopje koffie/thee.

De prijs is 7.50 euro per persoon. U kunt gepast betalen op 22 maart aan de zaal. Wilt u meer drinken dat kan voor eigen rekening.

Vooraf reserveren is verplicht. Bij deze eerste editie (misschien gaan we het iedere maand doen) is er plaats voor 50 mensen. Opgeven voor 10 maart 2019.

Per mail: bpbovenkerk@gmail.com  Naam, Adres, Tel.nr.  en hoeveel personen.

Of brief afgeven in het Noorddamcentrum, als gebouw gesloten is in de brievenbus Noorddamcentrum.

Naam:                                                          Telefoon nr.

Adres:                                                           Hoeveel personen.

Voor alle vragen mail naar: bpbovenkerk@gmail.com of Tel.nr. 06 24 87 60 90