Taartbakwedstrijd Kinderen, Zomerfeest  14 Juli 2018

Taartbakwedstrijd kinderen, zomerfeest 14 juli 2018

Zomerfeest Bovenkerk 14 juli boordevol kinderactiviteiten

Zaterdag 14 juli a.s. viert Bovenkerk het jaarlijkse zomerfeest. En omdat 14 juli de nationale feestdag is in Frankrijk, krijgt het dorpsfeest (met braderie) een Frans tintje. Het feest is voor jong en oud.

Feest voor jong en oud
Iedereen is vanaf 15:00 uur welkom in het Urbanuspark. Terwijl de ouders genieten van optredens en lekkere hapjes en drankjes of over de braderie slenteren, kunnen ook de jonge gasten hun hart ophalen.

Zo is er een groot springkussen, beschikbaar gesteld door Chimpie Champ Aalsmeer, waarop kinderen zich kunnen uitleven. Ook treden er diverse jonge artiesten op, waaronder de schoolband ‘Outta Nowhere’. Natuurlijk kunnen kinderen meedoen aan jeu de boules en andere (Franse) spelletjes of proberen te fietsen op de Hobbel-de-bobbel-fiets. En er is genoeg te eten en te drinken, bijvoorbeeld verse, handgemaakte patat. Het feest duurt tot ongeveer 20:00 uur.

Rad van Fortuin ‘Rad-a-touille’
De hele middag kunnen jonge zomerfeestgasten mooie prijzen winnen bij het Rad van Fortuin. Wat te denken van een uur lang drumles van een professionele drummer, bonnen voor een gratis patatje en toegangskaarten voor Glow Golf, Chimpie Champ en Trampoline Jump XL. Superprijzen zijn ook een compleet verzorgd kinderfeestje bij Chimpie Champ of beachvolleyballen bij The Beach in Aalsmeer.

Het rad draait ook een speciale gratis kinderronde waarbij de jongste feestgangers leuke (en lekkere) kinderprijzen mogen uitzoeken.

Taartbakwedstrijd voor kinderen
Natuurlijk is er ook weer ‘Heel Bovenkerk Bakt’. Dit jaar met een speciale categorie voor kinderen

Jeugdige bakkers die willen meedoen aan de bakwedstrijd kunnen zich aanmelden bij Lex Koot (lex.koot@ziggo.nl). De taarten kunnen 14 juli tussen 13:30 uur en 14:00 uur worden ingeleverd in de Heel-Bovenkerk-bakt-tent in het Urbanuspark. Een deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen) beoordeelt al het lekkers.

Het zomerfeest wordt mede mogelijk gemaakt door het Noorddamcentrum en een enthousiaste groep vrijwilligers. Zie voor meer informatie de Facebook-pagina en/of Twitter (@Bovenkerk_feest)