Theater Plus Diner In Het Noorddamcentrum

Theater plus diner in het Noorddamcentrum

Op zondag 29 september kunnen ouderen uit Bovenkerk en omgeving genieten van een bijzonder arrangement. Eerst om 15 uur een toneelvoorstelling van de welbekende toneelgroep TOBO en aansluitend om 18 uur een door vrijwilligers verzorgd en opgediend driegangenmenu.

TOBO speelt de voorstelling ‘De Bekende Nederlander’, een blijspel in twee bedrijven. Er valt veel te lachen tijdens dit blijspel. Maar toch is de ondertoon hoogst ernstig. De ‘Bekende Nederlander’ is namelijk doorgaans een mens met een dubbelleven. We zien op televisie de schone schijn, de glamour en het klatergoud. Maar in eigen kring vertoont de BN’er nogal ​e​ens trekken van een machtswellusteling, die alleen maar denkt aan de kijkcijfers en zijn imago. Schijn en werkelijkheid wisselen elkaar af, de confrontatie tussen de personen is ontluisterend. Het blijspel blijkt aan het eind niet echt een blijspel te zijn geweest.

Terwijl de gasten van het toneelstuk genieten zijn de vrijwilligers hard aan het werk in de keuken en brengen zij de eetzaal in gereedheid om de gasten na de voorstelling te laten aanschuiven. Het is gelukt om opnieuw een heerlijk driegangenmenu samen te stellen.

Senioren boven de 50 zijn van harte welkom om te komen genieten van de voorstelling, het lekkere eten en de gezelligheid. De inloop ​voor de toneelvoorstelling ​is vanaf 14.30 uur, het diner vangt aan om 18.00 uur. Het einde is om ongeveer 20.00 uur.

Met de medewerking van TOBO, het Bewonersplatform Bovenkerk en het Noorddamcentrum  kunnen wij u dit arrangement aanbieden voor slechts € 15 per persoon. De gasten krijgen hiervoor niet alleen de toneelvoorstelling en het driegangenmenu, maar ook een drankje naar keuze bij het diner en koffie of thee ter afsluiting. Wilt u meer drinken dan kan dat voor eigen rekening. Betalen doet u na afloop ter plekke, contant of pinnen. Voor de combinatie van theater en diner zijn 90 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Het is niet mogelijk om alleen voor het diner te boeken. Als u alleen naar de toneelvoorstelling wil, ​kunt u daarvoor aan de zaal een kaartje kopen bij TOBO.

Vooraf reserveren voor dit arrangement is verplicht. U kunt zich per e-mail of per telefoon opgeven. Vermeld in de e-mail uw naam, uw adres, uw telefoonnummer en – indien van toepassing – ook de namen van de persoon of personen die met u meekomen. Uw e-mailbericht kunt u sturen naar bpbovenkerk@gmail.com. Telefonisch kunt u zich aanmelden bij Gerard Miltenburg via het telefoonnummer 020-3455876.