Urbanus Chocolade

URBANUS CHOCOLADE

Op 25 mei de verjaardag van Amstelveen doet Bewonersplatform Bovenkerk natuurlijk ook mee. Omdat wij vinden dat we maatschappelijk ook ons steentje moeten bijdragen in ons dorp gaan we iets heel specials doen. We gaan de actie van onze kerk HELP ONS UIT DE BRAND samen met de Stichting VRIENDEN VAN DE BOVENKERKSE URBANUS volop onder steunen. Hoe? Wij hebben een deal gesloten met Martinez Chocolade u wel bekent, Martinez gaat speciaal voor ons chocolade produceren in een prachtige Urbanus verpakking om te verkopen in Bovenkerk, Amstelveen en Aalsmeer voor het herstel van onze kerk.

Binnenkort hoort u van ons hoe we dit gaan doen. ( Let op u kunt ons niet missen.) We zoeken nog mensen die ons willen helpen om de Urbanus Chocolade te verkopen.

En wie weet voor ons een oude bakfiets of ander voertuig (misschien wel een auto) om onze Urbanus Chocolade te promoten en te verkopen. We willen graag lenen want we werken zonder kosten te maken  om in drie jaar tijd 100 000.00 euro te genereren.

Alle info bij: Edwin Barentsen Productie en verpakking en marketing  en communicatie.

Chris van den Helder  Verkoper van de enige echte Urbanus Chocolade.

Mail: chmvandenhelder@gmail.com   of Tel. 06 27 88 69 66.