Familie Schijf

Dit is een nieuwe rubriek op onze website www.bovenkerkinfo.nl.  Hier gaan wij verhalen over dorpsgenoten plaatsen. Ook verhalen over Bovenkerk zijn welkom. En dan liefst van vroeger. Denk aan de tijd van in of na de oorlog. Misschien weet iemand een verhaal over het ontstaan van het Urbanuspark met de speciale rode huizen. Over wonen in het Noordje en ga zo maar door. De bouw van het Tompoezendorp. De meisjes- of jongensschool die hier ooit stonden. U ziet, alle verhalen zijn welkom en schrijf ze op zoals u denkt dat het was. Het eerste verhaal hebben we al. Mevrouw Schijf is op latere leeftijd gaan schrijven. Toen zij 81 jaar was heeft zij een prachtig verhaal over haar gezin geschreven en er een boek van gemaakt. Maar ook een korter verhaal dat wij mogen publiceren. Wij wensen u veel leesplezier. Mevrouw A.M.(Sjaan) Schijf-Verhoef is op 1 mei 2017 overleden.

Klik hier voor het verhaal

U kunt uw verhalen sturen naar notabenebovenkerk@gmail.com

OPROEP:

Wie heeft een boek van Mevrouw (Sjaan) Schijf-Verhoef.

En mogen we die lenen om uit te lenen?

Mail naar chmvandenhelder@gmail.com

Chris van den Helder.