VOKA The Next Generation

Het begint bij Bovenkerkers door te dringen dat het Vokagebouw weer volop in gebruik is. Helaas heeft vorig jaar het Kunstenaartje op moeten zeggen, tot teleurstelling van de fanatieke groep kinderen die er kwam knutselen. Ook heeft Marleen Smidt de kinderyoga even uitgesteld vanwege te weinig aanmeldingen.
Maar we krijgen er een Salsaclubje bij en gaat het huren ook gestaag door. Maar dat houdt ons niet tegen om alvast voor de  kinderen verder te kijken.

Ik heb een aantal leuke plannen in mijn hoofd en zal daar eerdaags aan beginnen, zoals een slaapfeest, apart voor jongens en meiden. Daar zal ik dan ook vanwege een groot leeftijdsverschil weer
een verdeling van maken. De ideetjes zijn er, maar je mag zelf ook aangeven wat je leuk vindt.
Ik ga vragen of Marleen Smidt een keer een proefles kinderyoga wil geven. Ook workshops zoals djembé en soul line dance of een filmavond zitten in mijn hoofd. Laatst kwamen ouders met
andere ideeën, die erg welkom zijn. We worden allemaal enthousiast!
Vroeger hadden we in de zomervakantie de gymzaal in de Koetsveldstraat een periode open. Er wordt contact opgenomen met de gemeente en het Sportbedrijf om te kijken of er zoiets in Voka
gedaan kan worden. Wil je iets met Halloween voor de kinderen van Bovenkerk organiseren?
Kom maar op, als het uit komt kan Voka daarin iets betekenen. Een fietstocht?
Wij kunnen begin en eindpunt zijn. Er zijn veel dingen mogelijk, dus waarom zouden we dat aan ons voorbij laten gaan?

Natuurlijk is verhuur aan dorpsgenoten voor bv kinderpartijtjes en volwassen feestjes mogelijk. Of om zelf een workshop of (bij)les te geven.
Voor informatie over verhuur kun je Gerard Miltenburg bellen: 3455876.

Wil je meedenken, meehelpen of gewoon overleggen over de algemene kinderfeestjes (dus niet privé) dan ben ik te bereiken via bvb-bovenkerk@outlook.com en 06-18138717.

Ik hoop jullie snel te zien! Groetjes Ritza
NB: De evenementen voor Bovenkerkse kinderen staan op de website van Bovenkerk, www.bovenkerk.info