Young Urbanus 4 April

Young Urbanus 4 april

Na het succes van de eerste editie van Young Urbanus, staan zaterdagavond 4 april opnieuw jonge bands uit Amstelveen en omstreken op het podium in het Noorddamcentrum.

Young Urbanus is een uniek evenement in Amstelveen. Het festival biedt jong muziektalent de gelegenheid de zolderkamer of oefenruimte een keer te verruilen voor een echt podium. Zo kunnen de bands podiumervaring opdoen en familie, vrienden en klas- en buurtgenoten laten horen wat ze in huis hebben.

Ook dit jaar is het animo onder de jeugd groot. Zes bands hebben zich inmiddels aangemeld. De organisatie verwacht dat uiteindelijk zeven verschillende (cover)bands met uiteenlopende muziekstijlen zullen optreden (disco/soul, pop, blues, rock, jazz/funk).

Young Urbanus een initiatief van vrijwilligers uit Bovenkerk, Muziekschool Amstelveen, Muziekcentrum Logblock, Rob van den Oever Drums & Studio en het Noorddamcentrum.

Meer informatie over Young Urbanus

Young Urbanus start zaterdag 4 april om 18.30 uur. De zaal van het Noorddamcentrum in Bovenkerk gaat om 18.00 uur open. Toegang is gratis. Volg  Young Urbanus via Twitter: @YoungUrbanus en Instagram: YoungUrbanus2020