Zaterdag 6 Juli Voor De 5e Keer Zomerfeest In Bovenkerk

Zaterdag 6 juli voor de 5e keer zomerfeest in Bovenkerk

Het jaarlijkse zomerfeest in Bovenkerk is inmiddels een mooie, zonnige, traditie. Dit jaar vieren we op zaterdag 6 juli a.s. alweer voor de 5e keer dit gezellige buurtfeest. In het Urbanuspark viert jong en oud dan met elkaar de zomer onder het genot van muziek en een hapje en een drankje. Natuurlijk is er weer de braderie en kun je meedoen aan de taartenbakwedstrijd Heel Bovenkerk Bakt. Het programma start om 15:00 uur en eindigt om 20:00 uur.

Feest voor jong en oud
Ook tijdens deze jubileumeditie zorgt het team van vrijwilligers voor een afwisselend programma. Er komen diverse bands optreden. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en er is een springkussen. Net als vorig jaar kun je mooie prijzen winnen bij het Rad van Fortuin. Ook aan eten en drinken is gedacht. Van saté en hamburgers tot biologische patat. Uiteraard is er een buitenbar en voor ijsliefhebbers komt de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot langs met zijn ijskar. Echte zoetekauwen kunnen taarten proeven bij de Heel Bovenkerk Bakt-tent.

Kraam huren op de braderie
Iedereen kan op 6 juli een kraam huren op de Bovenkerkse braderie. Bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. De kosten bedragen € 20,00 per kraam. Mail voor meer informatie naar: lex.koot@ziggo.nl.

Aanmelden bakwedstrijd
Amateurbakkers die willen meedoen aan Heel Bovenkerk Bakt, kunnen zich aanmelden bij Lex Koot (lex.koot@ziggo.nl). Deelnemers kunnen 6 juli hun baksel tussen 13:30 uur en 14:00 uur aanleveren in de tent in het Urbanuspark.

De zeer deskundige jury van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen) beoordeelt al het lekkers.

Aan het eind van de middag, rond de klok van 18:00 uur, wordt bekend gemaakt wie zich dit jaar de winnaar van ‘Heel Bovenkerk Bakt’ mag noemen en met de beker naar huis gaat.

Programma Zomerfeest Bovenkerk:

• 13:30 – 14:00 uur: deelnemers Heel Bovenkerk Bakt kunnen hun taart inleveren in de tent in het Urbanuspark
  • 15:00 uur: start zomerfeest en braderie
  • 18:00 uur: prijsuitreiking Heel Bovenkerk Bakt
  • 20:00 uur: einde Zomerfeest Bovenkerk

Volg voor meer informatie over Zomerfeest Bovenkerk de berichtgeving op Facebook en/of Twitter (@Bovenkerk_feest).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Astrid van Ballegoy (tel. 06-83571352, rolf.en.astrid@ziggo.nl). 2