skip to Main Content

Fotowedstrijd: stuur jouw poelfoto in

Amstelveen – De Poel is wellicht het meest gefotografeerde plekje van Amstelveen. In samenwerking met Foto Herder houdt AmstelveenZ een fotowedstrijd rond Amstelveens favoriete veenplas. Stuur deze zomer  jouw mooiste foto van De Poel in en maak kans op fraaie prijzen.

Voor deze fotowedstrijd zijn foto’s welkom van De Poel, maar ook van de omringende omgeving van de Poel. Zo zijn foto’s van de oeverlanden, of de Urbanuskerk in Bovenkerk welkom. Ook foto’s van de aangrenzende Kleine Poel kunnen meedingen. Het gebied rond de veenplas herbergt een zeldzame schoonheid: weet jij die perfect te vangen met je professionele camera, of je smartphone? Stuur dan vooral je foto in.

Fotobewerking

Foto-bewerking is tegenwoordig in. De redactie van AmstelveenZ doet niet heel moeilijk over een filtertje of een kleurbewerking van je foto en we houden best van creativiteit, maar het moet wel een beetje binnen proporties blijven. Toevoegen van extra elementen aan het origineel vinden we bijvoorbeeld niet de bedoeling van deze wedstrijd.

Natuurlijk is het leuk als er mensen op de foto staan (zeilend, wandelend, surfend of suppend) maar vraag voor de zekerheid even toestemming als je de mensen die je fotografeert niet kent. Maar ga vooral de uitdaging aan en fotografeer een van de bruggen, het water of een bijzonder zonsopkomst of ondergang!

Insturen voor 20 augustus 2018

Foto’s insturen kan  tot en met 20 augustus 2018. In de eerste editie na de zomervakantie worden de winnaars bekend gemaakt. Als je een foto instuurt, ga je akkoord met de voorwaarden die aan de actie zijn verbonden. Deze voorwaarden zijn in volledigheid te vinden op www.amstelveenz.nl  Zo moet de foto natuurlijk (na)bij de Amstelveense Poel gemaakt zijn en bovendien echt van jou zijn. Ook geef je toestemming dat AmstelveenZ de foto rechtenvrij mag gebruiken voor publicatiedoeleinden, zowel print (magazine) als online (inclusief social media).

Wat kun je winnen?

Wat je kunt winnen… natuurlijk eeuwige roem. Foto Herder stelt diverse prijzen beschikbaar:
– 2x Pentax verrekijker 8×21 compact inclusief tas en riem
– 3x Digitaal foto-album groot
– 5x Digitaal foto-album klein

We houden deelnemers op de hoogte via ons magazine maar ook via onze online-kanalen.

Insturen

Per e-mail: We ontvangen e foto graag per e-mail info@amstelveenz.nl o.v.v. PoelFoto. Natuurlijk het liefst in een goede kwaliteit. En fijn als je aangeeft wanneer de foto is gemaakt.

Social Media: Je kan je foto ook plaatsen op social media en daarbij PoelFoto AmstelveenZ vermelden. Gebruik je Instagram of Twitter zet dan simpelweg de tags #amstelveenz #poelfoto of @amstelveenz bij je foto. Je kan je foto natuurlijk ook insturen via de Facebookpagina van AmstelveenZ voorzien van #poelfoto #amstelveenz

Classic: Je mag je foto natuurlijk ook per post aanleveren, voor fotografen die nog van een echte klassieke afdruk houden. Stuur je foto dan per post naar AmstelveenZ – Postbus 36 – 1180 AA Amstelveen o.v.v. Fotowedstrijd.

Kijk op www.amstelveenz.nl/voorwaarden-winacties.html voor de deelnamevoorwaarden!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X