skip to Main Content

RODA’23 – SDZ Kampioenswedstrijd

Zondag 27 mei zal het vlaggenschip van RODA ’23 haar laatste thuiswedstrijd van de competitie spelen tegen koploper SDZ Zondag 1.

Voor beide teams staat er nog al wat op het spel, SDZ wat met 3 punten voor (57 punten) op plaats 1 staat, kan zich bij een overwinning, gelijkspel of minimaal verlies tot kampioen kronen. RODA ’23 volgt trouw de koploper en staat op plaats 2 met 54 punten.

Bij winst van RODA ’23 zal het gelijk komen met SDZ, maar dan zal het doelsaldo doorslaggevend zijn. Mits de groen-witte met minimaal 8-0 zullen gaan winnen. Zou een Houdini-act aanstaande zijn…

De manschappen van trainer Cor ten Bosch hebben dit seizoen fantastisch en boven verwachting gepresteerd. De eerste prijs werd uit bij United DAVO binnen gehaald, de eerste periode. Dus RODA ’23 zal hoe dan ook aanstaande zondag ook voor de volle winst gaan en willen zorgen dat de 3 punten in Bovenkerk blijven.

Al met al dus geweldige ingrediënten op de laatste speeldag in de 3e klasse C op Sportpark RODA ’23 Bovenkerk. En natuurlijk vragen wij IEDEREEN die RODA ’23 een warm en groen/wit hart toedraagt om aanwezig te zijn zondag om alle spelers goed aan te moedigen op weg naar de overwinning!

Gezien de verwachte drukte met toeschouwers en het mooie weer, kom op de fiets en kom op tijd!

Tot zondag !

Bron: roda23.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X