skip to Main Content

THE CHALLENGE

The Challenge is een wedstrijd voor jongeren van 14 tot 20 jaar uit Amstelveen waarmee je € 5.000 kan winnen! Niet voor jezelf, maar om jouw idee tot leven te brengen. Een idee waar niet alleen jijzelf iets aan hebt, maar ook andere jongeren, je buurt of misschien wel heel Amstelveen.

Heb je wel eens gedacht om een festival te organiseren op het Stadsplein? Of lijkt het je leuk om ervoor te zorgen dat er ergens een chill-plek komt? Wil je eens iets doen voor bewoners van een verzorgingshuis in Amstelveen. Een saaie tunnel een ander uiterlijk geven? Of heb je juist een heel ander goed idee? Schrijf je dan in voor The Challenge.

Hoe werkt The Challenge?
Tot eind december 2018 kun je je aanmelden (alleen of als team) met je idee voor een project. In het eerste kwartaal van 2019 krijg je hulp van ons of één van onze partners om je idee uit te werken tot een projectvoorstel. Eind maart 2019 moet je projectvoorstel ingeleverd zijn.

De jury kiest dan een aantal projecten. Hoor je bij de gelukkigen? Dan mag je je project presenteren tijdens een feestelijke en spannende avond. Daar worden drie winnaars gekozen: de drie beste projecten winnen € 5.000! Dat is dan wel om je project uit te voeren natuurlijk …  En ook daarbij krijg je weer hulp van ons.

Nieuwsgierig? Ga naar TheChallenge.online Daar kun je je ook inschrijven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X